Pasje varuške na travi

Hja, smo že takšni ljudje, da imamo radi okrog sebe nekoliko več mahajočih repkov. Ker  ne moremo imeti toliko svojih živali, smo se odločili, da imamo vaše! Kako to mislimo? Čisto preprosto:

Ko potrebujete varstvo za vaše kosmate lumpke, si mi damo duška in v tem času uživamo v njihovi prijetni družbi. Ste za?

 

Smo družina, ki si ne zna predstavljati življenja brez živali. Tisti del družine na dveh nogah predstavljamo Aleša, Kristijan in Zoja, drug del na štirih nogah pa psički Pia in Karamelca ter muca po imenu Pixie.

 

Živali nas obkrožajo že od nekdaj. Poleg tega, da so vsi naši kosmati prijatelji rešeni iz slabih razmer ali neprimernih življenjskih pogojev, smo občasno nudili pomoč tudi drugim kužkom in mucam v stiski, enako pa tudi manjšim prostoživečim živalim. Tako je skozi naše roke šlo nič koliko kužkov, muck, ptičkov, ježkov, kuščarjev, žabic in drugih manjših živali, ki smo jih po okrevanju vrnili v naravo, pa tudi dve vranji siroti, Borut in Denis.

 

S Kristijanom sva torej velika ljubitelja živali, v istem duhu pa vzgajava tudi najino Zojo, ki nama pridno sledi in sva nanjo ponosna.

 

Če nas želite še bolje spoznati, lahko to storite tukaj. Prav tako boste veliko o nas izvedeli tudi, če boste spremljali Blog Kosmate bande.